Home
Feedback
Inhoud
Zoeken/Search

Toekomst Vormen

Nieuws
Individuele coaching
Effectief Presenteren
Toekomst Vormen
Roos van Leary
Trainer/coach
Communicatiemodel
Begrippen NLP
BoekenNLP
Links

Doelen stellen is een in het bedrijfsleven gewaardeerd middel om te zorgen dat richting wordt gegeven aan de totale organisatie. Kapiteins van een schip hebben ook een doel en varen vervolgens rustig en stevig op koers naar het gewenste doel. 

Ook individuen hebben zo hun intenties en doelen. De één is in het bereiken daarvan heel effectief, de ander heeft meer moeite om koers te houden. Hebt u zich ooit afgevraagd hoe dat komt? Hoe vaak gebeurt het niet dat u iets wilt bereiken en het net is alsof iets ons tegenhoudt? Wat prikkelt ons, wat stuurt ons? In welke mate zijn onze waarden, overtuigingen en angsten ondersteunend in het bereiken van ons doel?  

MetaKonsult geeft inzicht in hoe het komt dat de één effectiever is in zijn daden dan de ander. MetaKonsult traint u de vaardigheden belemmeringen op te ruimen. MetaKonsult traint u hoe een doel aantrekkelijk kan worden gemaakt. Wij doen alsof u het resultaat al hebt kunnen ervaren. Dat zorgt ervoor dat alles in uw leven manifeste gewaarwordingen worden in het realiseren van uw doelen.

Deze pagina is verder nog in ontwikkeling.

Back ] Next ] Home ] Feedback ] Inhoud ] Zoeken/Search ] 

Nieuws ] Individuele coaching ] Effectief Presenteren ] [ Toekomst Vormen ] Roos van Leary ] Trainer/coach ] Communicatiemodel ] Begrippen NLP ] BoekenNLP ] Links ]


Send mail to info@metakonsult.nl with questions or comments about this web site.
Copyright © 2000 MetaKonsult Training en Coaching Verandering
Last modified: januari 04, 2001